Política de privacitat

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT 

 

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, a Group Fructusweb S.L, amb CIF B65260275 informa l'usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal anomenat CLIENTS la finalitat principal és la gestió administrativa, comercial i de màrqueting, i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades. 

 

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL 

El va enviar de dades de caràcter personal és obligatori per a contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per a Group Fructusweb, SL, Així mateix, el no facilitar dades personals demanades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar o rebre informació d'aquests serveis. 
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència de la seva enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat a Group Fructusweb, SL, amb domicili a avinguda segle XXI, 52, 08840- Viladecans (Barcelona), tenint implementades totes les mesures de Seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal 

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES. 

L'usuari que envia la informació Group Fructusweb S.L, és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a Group Fructusweb, SL,, de qualsevol responsabilitat al respecte. 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. 

Group Fructusweb S.L, no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar per l'ús d'aquesta informació. 

Es exonera Group Fructusweb S.L, de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada a Group Fructusweb S.L, sempre que procedeixi de fonts alienes a Group Fructusweb S.L. 

 

CESSIÓ DE DADES A TERCERS 

Group Fructusweb, SL, no cedirà les dades personals a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer es produirà una informació prèvia, demanant el consentiment exprés de l'afectat. 

 

 

EXERCICIS DE DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ 

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició a través de correu postal a avinguda segle XXI, 52, 08840 Viladecans (Barcelona), o a través de correu electrònic, a atencioalclient@hortetdelbaix.com, juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES". 

 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT 

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part Group Fructusweb, SL, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals. 

CANVIS A LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT 

Group Fructusweb, SL, es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests cas Group Fructusweb, S.L., anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antel·lació a la seva posada en pràctica.


n/d

Garanties de qualitat

Seguim els màxims criteris de seguretat i qualitat en l'elaboració de les nostres comandes diàriament, per tal d'oferir-vos la millor qualitat. Per aquest motiu, estem emparats per l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària en qüestions d'assessorament de tots els nostres processos, i així poder assolir els màxims nivells de seguretat qualitativa. L'Agencia ens va concedir el número de registre sanitari RS 40.30936/B que garanteix tots els nostres processos.

De la mateixa manera, els nostres productes ECO estan certificats sota l'empara del CCPAE, amb el número d'operador: CT 002891

Compra ràpida i descompte d'alta

Si vols comprar, NO necessites estar identificat: Pots fer-ho sense registrar-te.
Dona't d'alta i rebràs un cupó amb un 10% de descompte en la primera comanda!

 

Suggeriment de consum

Recordeu que les verdures i fruites que es mengen crues s'han de netejar amb aigua potable abans de consumir-les.

Comprar amb nosaltres és fàcil i tens ajuda!

Consulta les planes d'ajuda per entendre cada pas en la compra i com organitzar les teves llistes habituals de compra per fer comandes en menys d'1 minut.

més info

Lliurament Gratuït*
en comandes superiors a 30€.

*Només per a comandes lliurades amb transport propi.

més info

Segueix-nos!

Facebook de L'Hortet del Baix Twitter de Hortet del Baix Youtube de L'Hortet del Baix Instagram

També pots visitar-nos a la nostra Agrobotiga de Sant Climent de Llobregat